V.O.F. Molenaar

Groepsaccomodatie 't Hoefijzer

“’t Hoefijzer” is een in 1920 gebouwde boerderij op het eiland Ameland, welke in 1985 geheel opnieuw is opgebouwd tot een moderne groepsaccommodatie.

Het gebouw beschikt over een dagverblijf inclusief eetzaal, zitkamer annex recreatieruimte (tafelvoetbalspel, tafeltennisspel en poolbiljart), een ruime keuken, 11 slaapvertrekken, 4 douches, 4 toiletten, keukeninventaris, tv, telefoon en c.v.

De groepsaccommodatie is te huur op basis van zowel zelfverzorging als logiesontbijt. De accommodatie is het gehele jaar geopend.

De accommodatie ligt aan de rand van het dorp Buren en biedt plaats aan maximaal 60 personen. Er is een kleine voortuin aanwezig en in de zomermaanden is er een speelweide van ruim 2500 m2 ter beschikking op 200m.

De accommodatie is modern uitgerust en uitstekend geschikt voor groepsvakanties, bijv. familiereünies, personeels- en verenigingsuitstapjes en schoolreizen.

Korte samenvatting:

     
Beschrijving :   Een in 1985 geheel verbouwde boerderij tot een modern verwarmde groepsaccommodatie.
Interieur :   De begane grond en verdieping zijn voorzien van centrale verwarming. De onderverdeling is als volgt:
Een keurig dagverblijf, een moderne keuken met spoelruimte en magazijn, 11 slaapkamers, een sanitaire ruimte met daarin 4 douches en 4 toiletten.
Inrichting keuken :   Gasfornuis met 6 pitten, meerdere koelkasten en diepvriezen, een wasmachine en een werkbank.
Oppervlakte :   Begane grond ca. 250 m2.
Ontspanning :   Buiten is een klein speelterrein, binnen een tafeltennis en voetbalspel, op afstand een grote speelweide (juni, juli, augustus).
Ligging :   In het centrum van het dorp Buren op Ameland.
Afstanden :   Naar het strand of wad: 1,5 km Binnen een afstand van ca. 100m treft U aan: een supermarkt, souvenirwinkel, cafetaria, café, restaurant, eethuis, slijterij en fietsenverhuur.
Bereikbaarheid :   Het gehele jaar geopend.
Prijzen :   Op aanvraag.
Adres :   Willibrordusstraat 5, 9164 KT Buren-Ameland