V.O.F. Molenaar

Groepsaccomodatie Molenaar

"Molenaar" is een in 1920 gebouwde boerderij op het eiland Ameland, welke in 1979 geheel opnieuw is opgebouwd tot een moderne groepsaccommodatie.

Het gebouw beschikt over een dagverblijf inclusief eetzaal, zitkamer annex recreatieruimte (tafelvoetbalspel en tafeltennisspel), een ruime keuken, 9 slaapvertrekken, 4 douches, 4 toiletten, keukeninventaris, tv, telefoon en c.v.

De groepsaccommodatie is te huur op basis van zowel zelfverzorging als logiesontbijt. De accommodatie is het gehele jaar geopend.

De accommodatie ligt aan de rand van het dorp Buren en biedt plaats aan maximaal 40 personen. Er is een kleine speelweide van ca. 500 m2 aan huis. In de zomer is een grote speelweide van ruim 2000 m2 ter beschikking op een afstand van 200 m van het huis.

De accommodatie is modern uitgerust en uitstekend geschikt voor groepsvakanties, bijv. familiereünies, personeels- en verenigingsuitstapjes, sportverenigingen en schoolreizen.

Korte samenvatting:

     
Beschrijving :   Een in 1979 geheel verbouwde boerderij tot een moderne groepsaccommodatie.
Interieur :   De begane grond en verdieping zijn voorzien van centrale verwarming. De onderverdeling is als volgt:
Een dagverblijf, een keuken, een slaapkamer beneden, 8 slaapkamers, een sanitaire ruimte met daarin 3 douches en 3 toiletten en één combinatie douche/wc apart.
Inrichting keuken :   Gasfornuis met 6 pitten, meerdere koelkasten en diepvriezen en een wasmachine.
Oppervlakte :   Begane grond ca. 150 m2.
Ontspanning :   Buiten is een klein speelterrein, binnen een tafeltennis en voetbalspel, op 200 m. afstand een grote speelweide (juni, juli, augustus).
Ligging :   In het centrum van het dorp Buren op Ameland.
Afstanden :   Naar het strand of wad: 1,5 km Binnen een afstand van ca. 100m treft U aan: een supermarkt, souvenirwinkel, cafetaria, café, restaurant, eethuis, slijterij en fietsenverhuur.
Bereikbaarheid :   Het gehele jaar geopend.
Prijzen :   Op aanvraag.
Adres :   Willibrordusstraat 3, 9164 KT Buren-Ameland